My Gross
Hem     Kurser     Om My     Referenser     Kontakt     Bildgalleri
S.jpg M.jpg L.jpg XL.jpg

Inför en kurs intervjuar jag uppdragsgivaren, och om det är möjligt besöker jag verksamheten för att bilda mig en uppfattning om era styrkor och svagheter. Metoderna är desamma, men kurserna skräddarsys alltid utifrån vad ni behöver. Jag anpassar innehållet till antalet deltagare, oavsett om du kommer ensam eller med hundratals kompisar. Mitt jobb är att ta reda på vad ni behöver.

Molly

Small

Small är en föreläsning på en och en halv timme. Det kan vara en frukostföreläsning eller en inspirerande snabbis efter jobbet. Ni får en energikick med många stunder av igenkänning.
Kontakta mig så får jag berätta mer ››

kill-them-with-kindness-2.jpg

Medium

På tre timmar hinner vi fördjupa resonemangen ytterligare och titta på vad som ligger bakom det som fungerar och det som inte fungerar. Ni får vara delaktiga i större utsträckning, och det finns tid för både frågor och synpunkter. Ni får många aha-upplevelser blir inspirerade och laddade inför nästa arbetsdag.
Kontakta mig så får jag berätta mer ››

goal.jpg

Large

Nu händer det grejer! Under en hel dag hinner vi gå på djupet med era frågor och behov. Ni får komma till tals och vi hinner med att jobba tillsammans i grupper för att tipsa och hjälpa varandra. Vi jobbar igenom många aspekter av service, attityder och individens betydelse för goda möten.
Kontakta mig så får jag berätta mer ››

hitta-och-slaepp-loes-kraften.jpg

Extra Large

Nu hinner vi med massor! Under två dagar får ni inspiration, uppladdning och gruppdiskussioner, precis som i det mindre paketet. I Extra large får ni ännu mer tid att vända och vrida på er egen roll och era egna insatser i olika situationer.

Kontakta mig så får jag berätta mer ››

”Kunderna behöver  inte våra produkter
så mycket som vi  behöver våra kunder.”

Referenser

”Din kurs var väldigt intressant och fylld med humor. Man tröttnade inte vilken kan vara lätt när man som säljare ska sitta stilla så länge. Två lärorika dagar! ”

Säljare på MQ i Malmö

GROSS SÄLJANDE ATTITYDER   070-799 36 51    my@mygross.se